Lëre të shkoj

lerreeeeee

 

 

 

 

 

Iku një ditë ?
Lëre të  shkojë .
U largua pa të  thenë  përse?
Lëre të  shkojë .
Të  la vetë m dhe shkoi të  gjejë  prehje diku tjetër?
Lëre të shkojë .
Mos e lër  të  të  shoh kokë ulur.
Mos e lër të  mësojë  se ti po qan për të .
Mos e lër të  degjojë se ti nuk mundësh pa të .
Kështu vetëm kënaq egon e tij.
A ja vlen ti japësh kaq shumë  rëndësi vetëm
një  përsoni?
E di,janë  kujtimet që  të  vrasin.
Ruaji ato,nuk po të  them
ti harrosh.
Por mos jeto për to.
Kujtoji kur të  duhët të  kuptosh se ku
ke gabuar.
Do të  dashurosh përsëri.
Madje edhe më  shumë .
Do te gezosh persëri.
Madje edhe më  shumë .
Lëre të  shkojë .
Shiko perreth teje sa shumë  dashuri ke.
Sa njerëz të  duan dhe vuajnë me ty.
Sa njerë
z trishtohen se ty po të  del një  lotë  mbi faqe.Dhe sa dëshirojnë  ata që  ti të  jesh ajo e dikurshmja.
Bëje pëvetën. Bëje për ata.
LËRE TË SHKOJË

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)

Ti je yll

gold-star-293x300

 

 

 

 

 

Sonte hëna ka humbur shkëlqimin
Ngase n’qiell ka lind një yll
Sonte kam një pikë mbështetje
Nuk jam më i humbur në pyll

Ka shumë yje plotë qielli
Por veç ti për mua ndriçon
Rrugën drejt në zemrën tënde
Pa gabueshëm ma tregon

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (33 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +9 (from 15 votes)

Next Page »